7heaven.ro Web analytics

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 

1. Conditii impuse la cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul 7Heaven.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale 7Heaven.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii sau dupa ce 7Heaven.ro a trimis produsele comandate de acesta.

7Heaven.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

2. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. 7Heaven.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se pot adauga taxe de transport si ambalare prezentate in detaliu in sectiunea "despre livrare" din site.

3. Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin posta normala sau curier rapid. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil cu mentiunea ca eventualele cheltuieli suplimentare vor fi reflectate in pretul produsului cumparat sau suportate separat de catre client.

Produsele comandate vor fi ambalate si vor fi inscriptionate cu datele expeditorului in asa fel incit sa nu dezvaluie continutul acestora.
 

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 14 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului 7Heaven.ro.

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru si se afla de acum in custodia postei/curierului.


4.Plata

7Heaven.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea livrare in site.
Plata in avans este de asemenea posibila,prin virament bancar sau card online.

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

5. Dreptul de proprietate

Produsele livrate ramin in proprietatea 7Heaven.ro pina la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

6. Returnari

7Heaven.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare sau se pot solicita banii retur. In acest caz cheltuielile de transport tur-retur vor fi suportate de client.

6.1. Contractul de vanzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 30 zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

6.2. Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 15 zile lucratoare clientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu factura in original si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris prin intermediul interfetei de contact a sitului.
De asemenea pentru a elimina orice posibilitate de eroare in transmiterea mesajului trebuie sa ne contactati si telefonic la numerele afisate in interfata de contact.

6.3. Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta.

6.4. Dreptul de returnare nu exista in cazul...
... produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).
... produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.
... articole de uz sexual care nu mai pot fi considerate igienice datorita desigilarii.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

7. GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

a) se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail) veti expedia produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata de catre personalul 7Heaven.ro, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);
- produsul trebuie returnat in ambalajul original.
- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul deteriorat sau fara ambalajul original.
- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul acoperit de etichete postale, sau de curierat!
c) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina 7Heaven.ro.

c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.

d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.

e) produsele defecte vor fi trimise de catre client , impreuna cu certificatul de garantie acolo unde este cazul, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.

f) in cazul in care 7Heaven.ro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

ATENTIE! Inainte de a trimite un produs la garantie este important sa va asigurati ca acesta este intradevar defect. Daca se constata ca produsul functioneaza dar a fost testat cu baterii expirate, sau introduse gresit, acesta se va expedia inapoi pe cheltuiala clientului.

8. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal sau de curierat vor fi returnate automat de catre posta/curier. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cit si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, 7Heaven.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cit si pentru comenzile ulterioare.

7Heaven.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

9. Daune la transport

Daca, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie/posta.

10.OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

- furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, 7Heaven.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

 

11. POLITICA 7Heaven.ro DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

7Heaven.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor sitului.

7Heaven.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

7Heaven.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

12. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

7Heaven.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca 7Heaven.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

13. ABSOLViIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:  utilizarea serviciilor 7Heaven.ro se face pe propria raspundere.

7Heaven.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


7Heaven.ro nu ofera nici o garantie ca:

- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerinteleorice

- eroare de program va fi corectata.

14. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca 7Heaven.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca 7Heaven.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI

- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

15. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

16. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI 7Heaven.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL 7Heaven.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI 7Heaven.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

17. Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

t

Despre Noi

Ne puteti contacta  prin email, iar echipa noastra va va lamuri in cel mai scurt timp!

contact@7heaven.ro
 

 

Contact

  • www.7heaven.ro
  • Program NON-STOP
  • contact@7heaven.ro

Twitter

Facebook

Web Design by Simple-Design.Ro
7heaven.ro © 2014 Lenjerie intima

 

Retro jordans for sale jordans for sale jordan retros jordans for women Cheap nike foamposite Cheap jordan 7 jordan retro 7 for sale jordan 12 for sale jordan 10 for sale Cheap nike thea air jordan future for sale Cheap air jordan 2 jordan future low kd 8 shoes Cheap lebron soldier 9 jordans for sale Jordan 11 Low Cheap nike lebron 13 Cheap jordan retro 13 cheap basketball shoes