7heaven.ro Web analytics

Lenjerie intima - Blog informatii personale

Lenjerie intima - Blog informatii personale

Lenjerie intima - blog online. Lenjerie intima de la 7heaven.ro, sfaturi si informatii utile.

Posted by in on Apr 29, 2014 .

Un grup de cercetatori, de data asta din Statele Unite ale Americii, a realizat un sondaj pe un esantion de 100 de barbatii, din diverse domenii de activitate si clase sociale,pentru a determina cat de diferit gandesc “masculii”  in functie de semnul astrologic cand vine vorba despre vestimentatia unei femei inaintea unei partide de sex. Din sutele de intrebari la care au fost supusi cei 100 de cobai, la intrebarea legata de cum ar trebui sa fie, imbracata sau dezbracata o femeie in momentele ce preced o partida de sex, 80% din cei intervievati au declarat ca prefera ca inainte de “momentul zero”, prefera ca femeile sa poarte

Posted by in on Jun 10, 2014 .
Bine ati venit la 7Heaven.ro - cel mai sexy magazin de lenjerie intima din Romania!

Informati-va inainte de a face o achizitie dintr-un magazin de lenjerie!
Lenjeria intima sexy nu contravine nicidecum bunurilor moravuri, iar Epoca de Piatra s-a sfarsit de mult, asa ca nu trebuie sa mai astepti. Alege modelul preferat pe masura potrivita si lanseaza comanda. Noi o sa expediam rapid coletul, intr-un ambalaj superb, discret. Apropo, stiai ca poti oferi lenjeria intima drept cadou fara a fi necesara o alta ambalare?

De ce lenjeria 7heaven.ro ?

* Termen de returnare de 30 de zile  la toate gama de lenjerie sexy.

* Cele mai mici...

Posted by in on Jun 18, 2014 .
Ce spune lenjeria intima despre tine?
În sfârşit sunteţi singuri, la tine sau la el acasă şi urmează să faceţi sex pentru prima oară. O pereche de chiloţi poate spune foarte multe despre personalitatea ta. Cum ar fi...
 
Chiloţi albi, simpli

Sunt delicaţi şi bărbaţii sunt foarte atraşi de chiloţii albi, mai ales pentru că apar cel mai mult în filmele porno. Îi duc cu gândul la şcolăriţele obraznice (temă deja clişeu în filmele pentru adulţi) şi probabil ar crede şi despre tine că eşti o adevărată vulpe în pat.

 
 
Lenjerie intimă complicată

Cu jartiere, şosete...

Posted by in on Jun 26, 2014 .
Nici un obiect vestimentar nu este mai aristocratic decât un corset , o piesă de lenjerie intima pe care femeile o poartă de multe secole.
Corsetul este singura piesă de lenjerie intimă cu o tradiţie de secole, care a fost modificată în conformitate cu cerinţele vieţii moderne şi care a devenit parte integrantă din garderoba oricărei femei cu stil. Un corset sexy este alegerea perfectă în materie de lenjerie intimă pentru o ţinută de ocazie, rochii elegante de seară sau chiar de mireasă.
Corsetele sunt fabricate în mod obişnuit din materiale flexibile (pânză, în special satin,doc sau piele), care sunt...

Posted by in on Apr 29, 2014 .

Lenjeria intima este esentiala in viata unei femei. Cand corpul unei femei este “asezonat” cu o lenjerie intima, femeia capata mai multa incredere in propiile ei puteri, renunta la inhibitii si poate in sfarsit sa dea frau liber proprilor sentimente.

Da, avem nevoie de lenjerie intima deoarece ea exprima si amplifica senzualitatea, aduce un plus de frumuseste, oferindu-ne totodata, increderea pe care ne-o pierdusem in corpul nostru.

O lenjerie sexy nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, deoarece sunt momente cand ea ne poate scapa din multe incurcaturi si de ce sa nu recunoastem, lenjeria intima este oxigenul ce...

t

Despre Noi

Ne puteti contacta  prin email, iar echipa noastra va va lamuri in cel mai scurt timp!

contact@7heaven.ro
 

 

Contact

  • www.7heaven.ro
  • Program NON-STOP
  • contact@7heaven.ro

Twitter

Facebook

Web Design by Simple-Design.Ro
7heaven.ro © 2014 Lenjerie intima

 

Retro jordans for sale jordans for sale jordan retros jordans for women Cheap nike foamposite Cheap jordan 7 jordan retro 7 for sale jordan 12 for sale jordan 10 for sale Cheap nike thea air jordan future for sale Cheap air jordan 2 jordan future low kd 8 shoes Cheap lebron soldier 9 jordans for sale Jordan 11 Low Cheap nike lebron 13 Cheap jordan retro 13 cheap basketball shoes